Smørebrød fra “Camilla´s mad du husker”- det er dansk- det er dejligt

af mar 27, 2021Familieliv, Fremhævede indlæg0 Kommentarer

Mange tror at vi, her på Egegaarden, ikke bruger penge på mad udefra. det gør vi skam ved store festlige lejligheder.

Forleden dag holdt vi lidt forsinket fødselsdag for husbonden. Fødselsdagen er forsinket med 1 år, og den blev holdt noget anderledes end vi havde forventet.

Vi har af, disse for vort land så alvorlige tider, valgt at dele fejringen op, sådan at vi ikke er for mange og vi ikke ses med mennesker vi ikke omgås så tit. Så er den vidst sat på plads.

Men vi holdt som sagt en lille fejring for husbonden sammen med hans kolleger. I den anledning havde vi bestilt lidt smørebrød hos “Camilla´s Mad du husker”.

Camilla er en lokal kvinde som bestyrer cafeteriaet i vore hal, og som samtidig leverer hun mad ud af huset. Når det ellers er tilladt, holder hun store arrangementer for lokalområdet- sådan med fælles spisning, julefrokoster, og meget andet. Camilla´s mad er så berømt, at man bør bestille i rigtig god tid for at være sikker på at hun kan levere. Vi kan på det varmeste anbefale at du, kære læser, prøver at kontakt Camilla næste gang du skal holde et større arrangement. Camilla´s oplysninger får du her: Camilla´s mad du husker, Grønbrovej 1, 4262  Sandved, telefon 40759023, mail: camilla@camilla-s.dk

Se nu de flotte stykke smørebrød på billedet. De er da lige til at sætte tænderne i, ikke?

Hos Camilla´s mad du husker får du mere en rigeligt til at mætte folk. Vi havde bestilt til 20 personer, men vi bespiste 27, for vi holdt en fejring for de nærmeste i dag, hvor vi spiste rester, og der var så rigeligt til alle.

Drikkevarerne havde vi handlet hos vore lokale købmand, som er en driftig dame.

Husk at det er vigtigt at støtte din lokale handlende og virksomheder- det er det vi gør, ellers lukker de og de små landsbyer dør.

Vi siger tak for mad til Camilla og tak for hjælpen til vore lokale købmand, som altid er frisk på at hjælpe.

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere