Nu spirer porrerne

af mar 13, 2021Årets gang, Have2 Kommentarer

Forleden var husbonden og husmoderen i Go´morgen Danmark, og i den udsendelse viste vi hvordan man sætter porre til forspiring. 

Nu er de små spæde porrefrø begyndt at titte op ad jorden, jamen det gør mig så glad når man kan se hvordan det begynder at komme fra- det er som om man starter på ny. Det er en dejlig tid.

Vi ved godt det er lige en kende for tidligt, men vi har den overbevisning – nu vi var gået i gang, så kunne vi lige så godt se om vi kan holde liv i dem.

Det bliver nu lidt spændende at se om de frø jeg tog fra sidste år bliver til noget, trods jeg har erklæret dem for værende døde.

Jeg har også en god ven som arbejder i en frøavl, og han ville med stor sandsynlighed også have dødsdømt mine frø- men nu ser vi om ikke jeg er heldig.

Håber i alle får en dejlig weekend.

2 Kommentarer

 1. fru Jensen

  Dine porrer skal nok klare sig. Jeg har sået sommerporrer i dag ), nu står de i drivhuset og venter på forårsvarmen ligesom os andre. Inden for de næste dage bliver kål, selleri og fennikel sået. Persillen blev sået lige efter nytår. Nu glæder jeg mig bare til noget sol og varme, men der er meget der kan gøres i have og drivhus bare det er opholdsvejr og ikke for vådt. Rigtig god weekend til jer også. Varme forårshilsner fra Bornholm. 🙂

  Svar
 2. Husmoder

  Kære fru Jensen
  Tak for dit indlæg, det varmer som altid når du skriver😊
  Dejligt at hører du er i fuld sving på solskinsøen. Ja vore porre skal nok klare den, med lidt kærlighed og varme😍
  Jeg skal også så og mange andre ting i potter nu, og så er det ellers ved at være tid til at klargøre haven til den kommende sæson.
  God søndag til jer

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere