Kreaklub og påske

af mar 14, 2021Årets gang0 Kommentarer

 

Se mit smukke bordpynt som Minna Rosa har lavet til mormor.
Så kan man da ikke andet end være stolt, vel?

Om lidt er det påske, det er ofte forbundet med frokoster, og hygge i familie og venners lag. men påsken er, for manges vedkommende også forbundet med at lave noget sammen, om vi gjorde- på afstand – i går.

Læs blot her

I går var vore børnebørn og min mor forbi. Vi skulle passe de små piger, fordi vore datter og svigersøn havde andre ærinder de skulle uden børn. I går var også dagen hvor der var kreaklub for vore ældste barnebarn, på nettet. Det var første gang mormor og olde skulle være være i kreaklub, så det var lidt spændende for os.

Kreaklub er en lille gruppe børn og voksne der laver lidt kreative ting sammen, og det hele foregår over nettet. De var 4 piger og hver én voksen.

I går var det så fremstilling af karsebeholdere i påskens tegn.

Det var sjovt at se hvordan børnene arbejdede og hvordan de inspirerede hinanden. Min mor, altså olde, blev nærmest helt bidt af det og ville også lave påske-karse-ting til sig selv.

Herunder ser I arbejdsholdet bag de fine karse- beholdere, og andet fint påskepynt. der blev både brugt perler, æggebakker, lim mælkekartoner, ja og mange andre fine ting, som Minna Rosa havde med hjemmefra. (æggebakker har momse dog i masse vis.

Det her kan jo være en inspiration til andre som er lidt låst fast i disse for vort land så urolige tider.

Jeg tror da også at vi alle nu har karse nok til påsken over, og lidt til.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere