Go´ morgen Danmark- nu kommer vi

af mar 5, 2021Medier0 Kommentarer

 Puha, det her bliver så spændende- vi er blevet spurgt om vi vil være med i go´ morgen Danmark, hvor vi skal fortælle om vore liv og om hvorfor vi lever som vi gør. Det har vi takket ja til, fordi vi gerne vil skabe fokus på at det nødvendigvis ikke behøver at være lig med at man ikke laver noget, når man arbejder i hjemmet. Tit har husmoderen fået den her stukket i skoene “Du går jo bare derhjemme….”. Ja og mange andre uintelligente udtalelser. Men nu- nu syntes det til at bøtten er ved at vende og vi nærmest er gået fra at være totalt umoderne (hvilket for os er ok at være), til at være helt vildt HIPT. 

Husbonden er gået helt fri af disse utidige udtalelser, fordi han er en mand, og hans liv har, udadtil, ikke forandret sig så meget. Men på hjemmefronten har det bidraget til at han har kunnet slappe af når han kom hjem fra en lang og hård arbejdsdag ude i vejret. Og jeg- ja jeg elsker når jeg har det hele parat når han kommer træt hjem fra arbejde. Det er vel egentlig en slags kærlighedserklæring fra mig til ham.

Nå men jeg er er altså ved at gøre de indledende manøvre, til at rejse til hjertet af storbyen, København, for at berette om vort liv på Egegaarden, og give lidt husmortips til seerne.

Det her er blot et lille udvalg af hvad vi skal have med, og læg endelig mærke til dametasken- den er sat frem og klar til afgang, når den tid kommer.

Vi glæder os meget til det her projekt og vi glæder os til at møde Puk Elgaard og Sebastian Klein og mange andre skønne mennesker.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere