Ambassadøren- en ven fra Burundi

af feb 23, 2021Familieliv, Fremhævede indlæg, Medier2 Kommentarer

 At tænke sig- Her på gården bliver vi altså helt glade i låget, når vi kan hjælpe andre mennesker på en måde, så de kan komme videre i deres liv. Den følelse vi får, må svare til den følelse, man får når man vinder den store gevinst i lotto.

Vore ven Anselme, fra Burundi, har været i tidende. Journalisten, Kim Palm, skrev en profil om Anselme. Manden som har prøvet betydeligt mere end de fleste mennesker har. Anselme har en kandidat i Fransk og litteratur, og har været ambassadør i Italien og Tanzania. Endvidere har Anselme været med til fredsforhandlinger i Tanzania, sammen med Nilsson Mandela. Jo Anselme er med sit beskedne jeg, absolut en mand der er værd at kende- en stor mand, set med vore øjne. 

I undre jer nok lidt over hvorfor jeg skriver om Anselme på min husmoderblog. Men der er en forklaring, og det er, at jeg i mit virke som en god gammeldags husmoder møder mange mennesker i vore by, og jeg kærre mig om dem- kort sagt mennesker interessere mig- jeg yder omsorg og empati.

Da vi kva vort noget anderledes liv, har mødt mange journalister, mente jeg at Anselmes “anderledes liv” krævede omtale. Derfor tog jeg kontakt Kim fra Sjællandske. Kim var med det samme med på ideen, og det kom der en flot artikel ud af. 

Denne artikel har medført at Anselme har fået adskillige tilbud om jobs, og en Rotary klub har også vist interesse for et foredrag. Anselme- den beskedne mand er så lykkelig for at det er sat i værk, og såvel han som hustruen glæder sig til at se deres nye projekt “La Candela” (italiensk og betyder lyset)vokse. Det projekt her jeg skrevet om i et tidligere indlæg.

I aften drikke vi corona-kaffe sammen og diskutere vore videre samarbejde med projekt “La Candela”. Jeg har en del kontakter som vi sammen kan gøre brug af.

2 Kommentarer

 1. Anse&Gra

  Jeg synes husmoderen er en god kærlighedens ambassadør.

  Svar
  • Husmoderen

   Tusind tak for det Anselme og Grace, og i lige måde til jer

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere