Brug op af det du har……

af mar 7, 2021Husholdning, Madopskrifter0 Kommentarer

 Såfremt du har noget mælk, som er ved at løb på dato, så skynd dig at brug det til brød/bolle bagning. På den måde går mælken ikke til spilde.

Selv om jeg foretrækker at bage med surdej, så har jeg dog altid lidt tørgær liggende, for det skyld, hvis jeg hurtigt skal kunne slå op til et brød, nu for eksempel, hvis jeg har en mælk der går på dato.

Som husmoder må vi altid være beredt, så vi kan bruge det vi har. Derved spare vi penge og samtidig skåner vi miljøet.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere