Egegaardens risengrød

af dec 13, 2020Madopskrifter0 Kommentarer

 Her til aften var husmoderen i TV sammen med sine børnebørn. Vi kogte risengrød.

Opskriften på vores grød får du her-nisserne på loftet elsker den… Mums

1 liter sødmælk

1/2 liter fløde

200 gr. Grødris

Smør og kanel og en nisseøl til serveringen

Arbejdsgang:

Kom grødris mælk og fløde i en gryde og kog det op under omrøring. 

Sæt herefter gryden i høkasse (eller sengen), hvori den koger færdig.

Efter 2-3 timer tages gryde oo af høkasse eller ud af sengen.

Se til den og rør rundt. 

Hvis den stadig er lidt tynd så kig den op under omrøring. Lad den herefter trække lidt før serveringen. 

Minna Rosa, Ingrid Marie og mormor ønsker jer alle en glædelig jul🌲🎅🤶

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere