Juleænderne er klar

af okt 6, 2020Årets gang, Husholdning0 Kommentarer

 I dag har jeg slagtet ænder, så nu er julen, og lidt til, reddet.

Hos os skal vi have and (enten muskos and, dansk landand eller en and som er 50 % vildand og 50% dansk landand. Det vides ikke endnu, hvilken det bliver), gås og flæskesteg juleaften. Kødet, kartoflerne og ribsgeleen, er nu i hus. Vi mangler bare rødkålen, men den kan vi ikke lave endnu- det er for tidligt.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere