Vi høster stadig

af okt 5, 2020Årets gang0 Kommentarer

 Tænk vi høster stadig bønner i stor stil. Vi har så mange at jeg knapt har plads nok i fryserne. Det er dejligt, når man går i sin have med måsen i vejret og plukker, at tænke på det store vinterforråd vi har. Der er fyldt op over alt, og nu gælder det bare at vi skal se til at vi ikke deler det med mus og rotter.

Nu skal jeg blanchere de sidste bønner og så ryger de i fryseren sammen med de andre.

Jeg har også været ude og nuppe de sidste tomater, som vi har haft på friland. 

Jeg bruger de grønne til at sylte. Det er synd og skam at de skal gå til spilde bare fordi de ikke lige har fået det sidste sollys.
Det smager dejligt med grønne syltede tomater til en god steg. opskriften på de syltede tomater får du senere på ugen.

Der sad stadig nogle meget små tomater tilbage på planteren, da jeg hev dem op ad jorden for at kaste dem ind til hønsene. Som tak derfor får vi jo dejlige æg og hønsemøg, så de er absolut ikke gået til spilde.

Jorden fra plantesækkene er blevet fordelt over vore køkkenhave og bliver, om ikke så længe, fræset ned.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere