Egegaardens hørviskestykker

af sep 5, 2020Vævning0 Kommentarer

 

Ja, man tror det ikke, men ikke desto mindre er det rigtigt. Vi producere også selv vore viskestykker. Derved får vi viskestykker af den bedste kvalitet, og de holder længere. Såfremt man passer på et viske stykke fra Egegaarden kan man have det livslangt. 

Begrundelsen herfor er at de er lavet af den bedste kvalitet hør. Hør er et meget stærkt materiale, som er meget slidstærkt. Derudover er hør yderst velegnet til viskestykker og karklude, fordi det suger cirka 20 % bedre end bomuld. Det tørre også hurtigere efter brug og vask.

Viskestykke fra Egegaarden

Der ligger allerede 6 meter stof til nye viskestykker. Lige klar til at blive klippet og syet. Det eneste der mangler er at jeg får vævet båndet færdigt så det kan blive fastmonteret på.

bånd til viskestykker

Nu er husbonden og husmoderen ved at sætte den lille væv op til nye viskestykker.

Husbonden og husmoderens mor sætter væv op.

De nye viser vi naturligvis når de er færdige.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere