Tid til hinanden, trods meget arbejde

af aug 10, 2020Familieliv2 Kommentarer

Der er mange fordele ved at arbejde i hjemmet og være hjemmegående.

Godt nok har jeg mange arbejdstimer, men det afholder mig ikke fra at jeg samtidig kan nyde naturen. Tro mig det gør jeg hver eneste dag, og det er ren balsam for sjælen. Se blot på disse naturbilleder.

Vi tror ikke at mennesket er skabt til at arbejde på den måde som langt de fleste af os gør i dag. Der er alt for meget stress og alt for stort et pres fra arbejdsgivere og samfund. Den måde vi har valgt at leve vore liv på, er godt nok fyldt med meget arbejde, men dog er vi meget nærværende og tro mod os selv. Vi har lært at sige “nej”, når der er noget vi ikke føler vi kan overskue. Se når man kan det er man nået langt. Man skal  blot huske på at andre ikke kan og skal komme og sige “århh det kan du godt. Det er noget pjat at du ikke kan overskue dit og dat”. Et sådan udsagn komme ofte fra mennesker der ikke har set lyset og sprunget fra det stresset hurtige liv.  
Vi har begge, af helbredsmæssige årsager været nødsaget til at stå af, og det er da noget af det bedste vi har gjort for vore familie og os selv.
Mange flere skulle prøve det. Det er ikke så farligt endda.

Billederne her er taget forleden dag, hvor vi, husbonden og jeg, havde nogle ærinder i byen. Vi havde lige lidt tid vi skulle have til at gå inden vi skulle videre til en aftale.

I morgen komme vore yngste barnebarn på besøg. Hun er hos mormor 2 dage om ungen. Det ser vi absolut som et stort privilegie. Tænk at have sine børnebørn så tæt på, og at de bare kan komme forbi når de selv kan cykle. Det var lige den mulighed jeg havde med min farmor og farfar, som vi nu kan give videre til vore guldklumper.

Nu må jeg tilbage til mit arbejde, men jeg håber indlægget var stof til eftertanke, således at I bliver inspireret til at trække stikket i ny og næ. Eller måske, ja helt stå af ræset så jeres hjerterytme kan komme ned i gear, som min er kommet.

God dag til jer alle

2 Kommentarer

 1. Blomsterpigen

  Hvor er det sandt.det du Skriver.
  Det er noget jeg også har lært. Det er okey at sige nej.
  Jeg elsker det måde i lever på.
  Kh heidi

  Svar
 2. Husmoder

  Kære Heidi Blomsterpige
  Du kan tro, som jeg før har skrevet, at det har været en lang og hård vej.
  Jeg tror på at hvis mange sætter farten lidt ned, så er der ikke så mange der kommer til at lide af stress.
  Tror også at mange børn vil være foruden alle de diagnoser og derved få et mere afbalanceret liv.
  Tror på at vore kontakt mellem mennesker ville være mere positiv.
  Men ak o´ve, sådan er det jo ikke 😉
  De bedste hilsner fra os på Egegaarden
  Berit

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere