Rundt i haven med Ingrid Marie

af aug 11, 2020Årets gang, Familieliv, Have0 Kommentarer

 I dag lufter det lidt mere end det har gjort de foregående dage, så det er til at holde ud at være ude. 

Derfor gik barnebarnet, Ingrid Marie, og jeg en tur rundt for at se på  hvordan afgrøderne står.

På vores tur rundt så vi hvor smukt der egentlig er på og ved Egegaarden. Den oplevelse vil Ingrid Marie og jeg dele med jer. 

På vores tur rundt gik vi lidt ud på den nyhøstet mark. Det gav os et helt andet syn på gården, og Ingrid Marie mærkede de stive stubbe der står tilbage.

Vi talte om at farven på stubmarken lignede guld. man kan vel egentlig også sige at korn er guld. Det er jo det der giver os vore daglige brød.

Bænke I ser stå op ad muren, sidder vi tit på om awdningen (aftenen) sidder awdensæe (aftensæde) (Falstrinsk), og vi elsker det. Når vi sidder aftensæde siger vi ikke mange ord til hinanden- vi nyder blot naturen og hinandens nærvær.

På billedet herunder ser I pære som modnes om ikke så længe, og tro mig så står den på pærevælling på Egegaarden.

Opskriften får du når den tid kommer.
Nogle af dem skal dog koges til mos. Den her sort, som jeg ikke husker navnet på, er ikke velegnet til at gemme rå. De bliver melet.

Jeg kunne ikke dy for at lade billederne være i stor størrelse, for det giver et bedre helhedsbillede  af vore tur rundt.

Jeg syntes bestemt de taler for sig selv.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere