Kødrand – en glemt ret

af maj 9, 2020Madopskrifter0 Kommentarer

Hvis man syntes man har løst til at gøre noget andet med en fars, end blot at lave frikadeller eller millionbøf (oksekød), så kan man lave sig en kødrand. Det smager dejligt og så er det nem at lave.
Det man gør er blot at tilberede farsen som en frikadellefars, hvor man jo kan tilsætte alverdens krydderurter- alt efter smag og behag. I denne her har jeg basilikum og mynte, tørret ramsløg, salt og peber.
Når farsen har “trukket” (jeg lader altid min fars stå nogle timer, eller til dagen efter, for at trække. Det giver en bedre smag) kommes den i en smurt rand form. Sæt randen i en bradepande med vand og kom den i ovnen på 175 grader i en times tid. 
Vend randen ud på et fad og kom  dampet grøntsager i midten.
Server med kartofler og smørsovs.
Det er da nemt og hurtigt.

 Bon appetit

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere