Slagteren kom forbi Egegaarden

af feb 29, 2020Familieliv, Husholdning0 Kommentarer

Uhh jeg elsker når slagter/kok Jens Bonderøv og livsnyder kommer forbi med et godt stykke kød.
Det er bacon er fra en dansk gris som har haft et godt griseliv og hvor rygningen er foretaget korrekt.
Den her bacon er røget er røget helt igennem- det er altså ikke kun en overfladerøgning. Det gør at kødet smager helt anderledes end det bacon som man køber i mange supermarkeder.
I går fik vi suppe som var kogt på kalveben. I dag har jeg komme et stykke bacon i den siet suppe, og er nu ved at give den et opkog. Derefter tager jeg det røget kød op og tilsætter fyldet lige inden serveringen.
Det suppe der end måtte blive tilbage jævner jeg, til sovs,  i morgen. Dertil får vi et stykke medister og kartofler fra egen avl.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere