Fra tipoldemord receptsamling

af jan 26, 2020Familieliv, Husholdning0 Kommentarer

Besvimelse.
Læg Patienten på Ryggen på Gulvet uden noget under Hovedet, og stænk ham stærkt med koldt Vand på panden, gnid hans Hænder og Fødder og anbring et stærkt lugtende Salt under hans Næse. Giv ham lidt Vin eller Kognak og vand, så snart han er i stand til at synke. Luk Vinduet op, hold Værelset køligt og lad ikke tre eller fire Personer stille sig om Patienten. De, der hjemsøges af Besvimelser, må passe vel på at holde maven i Orden, Sindet frit for Ophidselse, og undgå usunde Føde og tage god Motion.

Bemærk: navneord er skrevet med stort

Nu ved mine læsere hvordan de skal forholde sig når en person besvimer.
Det er ret sjov læsning

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere