Nye Rullegardiner

af sep 20, 2019Husholdning0 Kommentarer

Endelig fik vi besluttet os for hvad der skulle for vore vinduer. Det har ikke været let, fordi vi har søgt noget som passede ind til vores stil. En stil som ikke er som de flestes, nemlig inspireret af 1920´erne og 30´erne.
Men langt om længe fandt vi det vi søgte.

Lonnie fra Garant i Næstved er ved at sætte rullegardiner op
Tilføj billedtekst

 Rulle gardiner ses ikke når de er rulle op, for vore nye synde gardiner, som jeg har strikket.Dog er jeg ikke færdig med det strikke projekt endnu. Her ses det at jeg mangler kappen til det ene vindue.

Tak til Garant for deres store ekspertise. Jeg ved a tvi kommer igen i deres butik.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere