Kroloppen i Sandved- min favorit butik

af maj 19, 2019Familieliv0 Kommentarer

Kroloppen er et nyåbnet loppemarked i vores by. Kroloppen har, som navnet siger, åbnet i den gamle kro og hotelbygning i Sandved.
Kroloppen er det sted hvor jeg finder mange af de nyanskaffelser jeg får til hjemmet.
Jeg har blandt andet købt mange duge hos dem.
Kroloppen er en meget fin butik, hvor der er orden på tingene.
Jeg ligger meget vægt på at der skal være pænt og rent i butikker, også selv om det er en loppe-funds-butik.

duge, servietter, lommetørklæder og bordløbere

Denne her butik bruger jeg flittigt og det syntes jeg bestemt også andre bør gøre, for der er så mange fine ting.
Samtidig er det godt med genbrug, og du finder ikke så smukke duge i en butik hvor vareudvalget er flunkende nyt.
jeg håber virkelig at mine læsere vil slå et smut forbi denne butik. Den er et besøg værdigt.


Mellemværk

Smuk og lækker butik
Lidt for enhver smag
Det er sådan at jeg har truffet en aftale med indehaveren om at hun vil finde duge til mig, når hun nu er på jagt efter andre fine ting til butikken. Hun kontakter mig når hun har fundet noget der passer ind i min stil. 
Se det kalder jeg da service.
Kroloppen har åbent hver weekend fra 10-16

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere