Mine nye tekstiler

af apr 28, 2019Familieliv, Husholdning0 Kommentarer

I dag da jeg var på tur med vores datter og ældste barnebarn, droppede vi lige ind i en nyåbnet loppe-forretning i vores by, Sandved
Og se hvad jeg fandt.

Flotte hvide, gamle servietter og hovedpudebetræk med mellemværk og initialer.
Det er jo noget jeg kan bruge.
Stoffet er på alle dele er fantastisk stærkt. Det er tegn på at der er blevet passet på det og at det muligvis har ligget i syrefrit papir.
Ved at studere pudevårene nøjere kan jeg se hvordan det er syet og hvor flot et stykke arbejde der ligger bag.
Nu skal det hele vaskes og rulles. så bliver det lagt i mit linnedskab.
Jeg ved med sikkerhed at jeg vil bruge servietterne, men jeg ved ikke om jeg vil bruge pudevårene.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere