Hvid sussex |
Kyllinger i Hvid sussex og Whandot sort/sølvrandet i stor.
Senere kommer der Skånske blomsterhøns til besætningen også
|
Det er høns der giver æg og dejligt med kød, så derfor passer de bedre ind på vores gård. Isa Brown som vi havde tidligere (og stadig har lidt af) er en fin høne hvis man bare vil have æg. Der er ikke så meget kød på dem. Trods det har vi nu alligevel slagtet nogle af dem og lagt i fryseren. De er fine at koge til høns i asparges eller til suppe. Der er fint med brystkød på, de skal blot koge i mange timer inden de er møre.
Husk at der er STOR forskel på en kylling som du køber i supermarkedet, kontra de som vi har her.
Vores er HØNS det vil sige de er ældre, og de er ældre (kylling-høns).
Jeg skriver det her for der er mange mennesker der fejlagtigt tror at de kan koge en høne i 30 minutter så er den mør. Den går ikke når det er en stor suppehøne som er vokset op ude på landet, hvor den har haft et dejligt liv.
Jeg tænker jeg vil skrive et indlæg om det emne senere.
Men her er de så de nye damer og herre, for vi vil da gerne kunne nuppe os en hanesteg i ny og næ.
0 kommentarer