Haresteg på en hverdag

af apr 25, 2019Madopskrifter0 Kommentarer

I dag stod menuen på haresteg.
Jeg havde stegt den i en time ved 150 grader i en forvarmet ovn. Jeg havde hældt lidt vand i bunden af bradepanden og krydret med salt og peber.
Det skulle være enkelt og lige til.
Som tilbehør havde jeg lavet en dejlig frisk salat og kogt lidt kartofler med pil.
Den fine hare har vi fået fra en jæger, som kun skyder det der skal spises. Se det er en politik jeg kan lide. Jeg bryder mig ikke om de som skyder alt hvad der røre sig for så at kaste kødet bort.
Det du skal være opmærksom på når du steger en hare er at den har en tendens til at blive tør. Dette undgår du ved at hælde væde over den under stegningen, eller ved at lægge baconskiver over. Såfremt du anvender bacon får kødet og eventuelt sovsen en smag af vildt.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere