Det daglige brød

af feb 21, 2019Madopskrifter0 Kommentarer

Som mange af jer ved så bager jeg familiens daglige brød selv, og ovenfor her ser du mit projekt på nyt bagværk.
Når jeg bager, prøver jeg mig tit lidt frem når jeg vil lave nye brød. det er en både sjov og spændende proces, fordi jeg aldrig med sikkerhed kan spå om udfaldet.

Det brød du ser på billedet ovenfor, smagte godt men blev lidt løs i krummen, så jeg tænker at der skal noget mere bindemiddel i i form af mel der har et højere glutenindhold eller måske et lille æg.
Derudover var det hævet så meget at det slog fra i skorpen. Det gør brød gerne når det har hævet noget længere end det har kunnet bære.

I skrivende stund er jeg i gang med et nyt brød der er bagt på enkorn, Dalarhvede og Ølandshvede.

Dalarhvedebrød er sat til hævning

Hvordan brødet bliver må du vente at hører om i senere indlæg.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere