Pileanlæg, det gælder vores natur

af jan 6, 2019Husholdning0 Kommentarer

For lang tid siden fortalte jeg om vores kommende pileanlæg. Ja det er så længe siden at man nærmest skulle tro at vi havde glemt det, men det har vi ikke. Vi har blot ventet på at kommunen skulle finde ud af om hvorvidt det var et pileanlæg eller et slamsugninganlæg. Og det kan man så bruge rigtig meget tid på i kommunalt regi.
Psoudoarbejde.
Men ikke desto mindre har kommunen langt om længe forstået at det altså er et pilerensningsanlæg, fra Dansk Pilerens (danskpilerens.dk).
Så nu er min mand gået helt i selvsing med gravearbejdet.
I den kommende tid vil jeg fra tid til anden vise jeg arbejdsprocessen og hvordan det kommer til Aat se ud.
Hvordan det teknisk set kommer til at fungere vil jeg slet ikke komme ind på, da det ligger ude for min viden. I det tilfælde vil jeg henvise til Dansk Pilerens (klik på linket ovenfor).

Min dejlige mand i sit rette element

Ønsker man at vide mere om priser, hvordan man skal forholde sig hvis man gerne vil have et pileanlæg, anbefaler jeg at man tager kontakt til Dansk Pilerens. De har ekspertisen og er yderst kompetente ( det er dem der har patentet på det) og er meget professionelle.

Jeg syntes også jeg lige vil oplyse at man sagtens kan gå flere hustande sammen om et anlæg. Det kan dansk pilerens også være behjælpelig.

Vi har valgt at få et pileanlæg da vi ønsker at passe på vores natur, sådan at vi kan overlevere den i god stand til vores efterkommere.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere