Vi slagter fasaner, duer og harer

af nov 29, 2018Husholdning2 Kommentarer

Vi har været så heldige her på Egegaarden at vi er kommet til 3 harer, 6 fasaner og 1 due.
Det er så dejligt med lidt vildt kød. Det smager godt og er lidt anderledes end det vi ellers får.
Herunder ser I vores gravide datter og vores dejlige Minna Rosa, som med stor interesse følger med og undersøger dyrernes indvolde. Det er meget vigtigt at børnene er med i disse processer her på gården. Det er meget lærerigt for alle parter.
Jeg tror såmænd ikke der går længe før Minna Rosa kan flå en hare selv.
For at I ikke skal tro at det var de 2 damer der lavede hele arbejdet selv, så vil jeg lige sige at det var mig der stod for at flå fuglene.
Nu har vi lidt lækkert kød i vores fryser. Gad vide hvornår vi skal smage på det?
Og hvad mon vi skal have til?
Jeg tror at mine gamle husmoderbøger må på banen igen.
Husk at for at undgå madspild må vi bruge alt hvad vi køber, skyder eller slagter.
 Det hele må og skal bruges

2 Kommentarer

 1. susan

  Dejligt at læse. Dog fik det mig til at mindes da jeg ventede mit første barn at min mor forbød mig at være der når de slagtede hare?? Gammel overtro eller hvad? 🙂 Rigtig glæde lig jul til dig og dine.

  Svar
 2. Husmoder

  Kære Susan
  Tak for din kommentar. Jeg bliver altid så glad når nogen skriver kommentarer til mine indlæg.
  Du har tildels ret i at man ikke bør lade gravide slagte og flå harer, men da vores datter er så langt i graviditeten skulle det ikke have nogen indflydelse længere.
  Man bør i det hele taget være meget opmærksom på hvad gravide må og ikke må.

  Kom endelig gerne med flere kommentarer Dem lærer jeg nemlig meget af kan du tro

  En rigtig glædelig jul til dig og dine kære også fra os på Egegaarden 🙂

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere