Gedekød

af okt 26, 2018Madopskrifter2 Kommentarer

Mums husmoderen er kommet i besiddelse af noget lækkert gedekød. Ja det var så lækkert at vi kom til at spise af ribbenstegen inden jeg fik taget et billede.

Ged er en glemt spise, og det er synd og skam for det smager så dejligt. Mange tror det smager af ged, men det gør det altså ikke.
Hvis du støder på et supermarked der har gedekød, så køb det og prøv det- det er lækkert.

2 Kommentarer

 1. fru Jensen

  Jeg har for mange år siden smagt røget gedekølle, det var vanvittig lækkert 🙂

  Svar
 2. Husmoder

  Kære Kirsten
  Tak for din kommentar, som du ved så bliver jeg glad når I læser og kommentere på mine indlæg. Jeg finder det fornøjeligt.
  Undskyld at jeg først reagere på din kommentar nu, men som du sikkert ved så har man jo travlt når man skal passe hus mand, børn og dyr.
  Ja gedekøb der vildt lækkert, men jeg må dog lige pointere at jeg fornylig også har smagt vildsvin og det er altså lid mere delikat i smagen. Jeg tænker at det nok hænger sammen med at det er svært at få fat på.
  Men summasumarum så er køb fra dyr der har haft et godt liv bare bedst. Der er efterhånden langt i mellem jeg køber kød hos min skønne købmand eller i supermarkedet. Begrundelsen herfor er at det kommer fra dyr som ofte har levet en stresset tilværelse og det giver en dårlig smag i købet.
  De Bedste Husmoderhilsner
  Berit

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere