Rullepølsen

af nov 13, 2018Madopskrifter0 Kommentarer

Gennem mine TV optræden har jeg mødt mange fantastiske mennesker, og det sætter jeg bestemt pris på.
Blandt de mange mennesker som jeg har mødt på min vej, er der især én som jeg husker specielt godt. Det gør jeg fordi han forstår mig når jeg siger at jeg kun vil have gode danske råvarer at lave mad af.
Manden hedder Jens Hansen, han er kok og livsnyder og så kalder han sig selv for “bonderøv” (bonderøv er set med mine øjne et positivt udtryk).
Forleden besøgte Minna Rosa og jeg Jens, for at skulle hente noget godt bacon til brunkålen. Men da vi ankom var det som om der skete noget magisk.
Her er Jens
Jens gav os den ene smagsprøve efter den anden på hans “nye ideer”. Jeg siger jer kære læser, det smagte så godt. Ja så godt at vores medbragte madpakke blev overflødig.
Herunder ser du Jens´rullepølse, som jeg selv gjorde færdig på en ny måde som jeg ikke vil afslører her, da jeg ikke ved om det er ok med Jens.
I gang med at lave rullepølsen fra Jens færdig
Hos Jens smagte vi endvidere blodpølse, skinke (som har hængt i Stevns kalkgrube for at modne).al verdens spegepølser, sylte og meget meget mere.
Et besøg hos Jens er absolut værd at overveje. Ja for mig at se, kan langt de fleste andre arrangementer man har i sin kalender udsættes,  for et besøg på Stevns.
Jens`visitkort

Til slut i dette indlæg vil jeg benytte lejligheden til at oplyse om at jeg i næste uge skal lave en ny optagelse I Silles have.

Det kommer til at handle om noget der har med julen at gøre. Mere vil jeg ikke sige om det, men jeg skal nok skrive hvornår udsendelsen kommer i TV.

Vil du vide mere om Jens, så klik ind på hans hjemmeside herunder
livsnyderogbonderoev.dk

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere