Fint besøg på Egegaarden

af okt 26, 2018Medier1 Kommentar

Forleden dag blev jeg ringet op af en journalist fra Danmarks Radio. Han spurgte om han måtte komme forbi for at interviewe mig om hvad jeg mener om EU´s nye lov om at der ikke længere må produceres plastikservice (tallerkner, bestik, krus, glas).
Jeg måtte dog lige spørge journalisten, Thor, om hvordan han havde fundet frem til mig. Svaret var “bloggen”.
Så jeg var i 21.30 avisen, den 24. oktober.
Indslaget i TV avisen affødte så, at jeg dagen efter blev inviteret i aftenshowet samme aften. Det var jeg så i går. Det var for mig en kæmpe stor fornøjelse- at tænke sig at der er nogen der tager mit arbejde og mine små politiske oprør alvorligt. Det er da en god ting.
Jeg syntes lige at jeg vil dele den sjove oplevelse med jer kære læsere.

Herunder ser du journalisten og kameramanden, der kom forbi Egegaarden.

god dag til jer alle derude i det ganske danske land.
Husk reducer nu brugen af plastik.

1 Kommentar

  1. Tina Villien

    Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere