Husmoderen i kirkebladet

af sep 2, 2018Medier0 Kommentarer

For noget tid siden blev jeg kontaktet af en kendt krimiforfatter(Carina Evytt Eriksen). Hun ville gerne skrive end artikel til vores kirkeblad om vores liv her på Egegaarden. Det fik hun naturligvis lov til.

Herunder ser du artiklen, men jeg tror desværre ikke at billederne er så god så artiklen kan læses her.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere