Når husmoderen pakker til TV optagelser

af aug 19, 2018Medier1 Kommentar

Når Sille og jeg aftaler at jeg skal være med i nogle af hendes programmer, kræver det selvfølgelig at jeg forbereder mig grundigt.
Sille og jeg aftaler hvad der skal laves og ud fra det begynder jeg at forberede mig.
Jeg ser på opskrifter, finder de remedier frem jeg skal bruge, og jeg anskaffer de ting jeg ikke har. Derudover sætter jeg mig grundigt ind i hvordan husmødre arbejdede førhen. Jeg tager her udgangspunkt i hvad de havde at gøre med og hvordan de klarede sig.
Faktisk er det, for mig, enormt udviklende at være med i “Silles have” programmerne. Jeg nyder det og det er rigtig sjovt og hyggeligt.

Sådan her ser det ud når jeg skal forberede til TV optagelser i Silles have.

Herer der pakket til det program der kommer den 22 august

Udover de ting der står på bordet skal jeg jo også have alle ingredienserne og tilbehør med, så jo, der er læs på når jeg skal til Sille.

De ting jeg har lavet i Silles have kan man finde opskrifter her, men jeg ved at de om ikke så længe kommer på TV2east.dk også.

Det næste program hvor jeg er med kommer den 22. august kl. 19.50 på TV 2 øst.

1 Kommentar

  1. Tina Villien

    Hej Berit. Jeg glæder mig rigtig meget til at se programmet. Jeg har dog en lille forespørgsel: Er vi så heldige, at du lægger linket til programmet herop på din blog,- ligesom sidst??? Vi har nemlig ikke TV2 Øst kanalen, og vil derfor kun kunne se de par minutter, de viser på TV2.
    God dag.
    Mvh Tina

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere