Husmoderen i TV igen

af aug 10, 2018Medier0 Kommentarer

Så er en ny sæson af “Silles have” ved at gå i luften. Sille har i den anledning anmodet husmoderen om at være med i 2 udsendelser, hvilket jeg naturligvis har sagt ja til.

Igår var den optog vi den 1. udsendelse og på Fredag skal vi optage den næste.
Det er altså vildt sjovt at være med i den udsendelse, ja og ikke at forglemme hvor sjovt det er at være sammen med Sille og Jacob (filmfotografen). De 2 er lige til og der er ikke så megen dikkedare med dem.

Da jeg stod i Silles have i går kom jeg til at tænke på at jeg da vidst havde den samme kjole på ved den 1. optagelse. Så nu tror seerne nok ikke at jeg har andre. Til næste optagelse må jeg finde en anden kjole tror jeg.
Eller måske min mand må spændere en ny…… hhmmm ;)?

Jeg hvade ikke nogen assistent med i går så derfor får du lige et billede som er taget ved sidste optagelse.
Men jeg stod det samme sted og alt var som sidst bort set fra at jeg igår lavede.

  • henkogte pære
  • brombærsyltetøj
  • æblegelé
  • pæregelé
  • stikkelsbærgrød
Hvis man skulle have lyst til at komme og se Silles have har du muligheden for at deltage i “Åben have”, du skal blot tilmelde dig på tveast.dk 
Arrangementet finder sted den 17. august 2018, men læs mere på tveast.dk
Udsendelsen bliver sendt den 22. august 2018

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere