Sommerens bær og Husmoderen

af jun 21, 2018Medier0 Kommentarer

Herunder kan du se husmoderen i levende live. 
Sille har nemlig anmodet mig om at være med i hendes program Silles hus på TV2øst.
I programmet fortæller jeg lidt om hvad man kan bruge sommerens bær til.
En stor tak til Sille Rågelund for at jeg måtte være med.
Jeg glæder mig til vi ses igen i sensommeren.

Klik på linket (IKKE BILLEDET) og se udsendelsen

Sille og Torben i fuld gang i “Silles hus”. Omme i haven står jeg og laver forskellige ting af sommerens bær.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere