Husmoderens klumme i kirkebladet

af maj 27, 2020Medier0 Kommentarer

Her på gaarden har vi været så heldige at vi har fået vore egen klumme. Det er vi naturligvis meget glade for. Det betyder nemlig, for os, at vi kan formidle det gode budskab om det at bruge de afgrøder vi selv kan fremstille i vore haver. 
Det betyder også at vi kan fortælle om hvordan man kan leve minimalistisk og stadig have et dejligt liv.
De opskrifter vi har med i kirkebladet i denne uge kan findes her på bloggen også.
Læserne til kirkebladet for ikke noget, som I læsere her på bloggen ikke har fået. Jeg tror nu nærmer at det er omvendt.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere