Gudstjeneste, høst og sandkage

af sep 28, 2018Årets gang, Madopskrifter0 Kommentarer

Nu er efteråret kommet. Efterår er lig med høst og høst er for mig en travl tid, fordi der skal høstes frugt og grønt som skal i hus inden vinteren.

Men, men, men på søndag skal jeg i kirke til høstgudstjeneste. Kirken vil være pyntet så smukt op i høstens og efterårets tegn, og de små børn vil bære høsten og efteråret ind. 
Efterfølgende er der boder hvor man kan købe flotte gaver som er sponsoreret af lokale erhvervsdrivende. Pengene går til menighedsplejen som laver mange aktiviteter for borgerne i vores lokalområde.
Der vil også være mulighed for at købe kaffe og hjemmebagt kage.
Jeg er faktisk i skrivende stund ved at bage sandkage i mit brændekomfur, og hvis du vil se hvordan det kommer til at gå må du møde op på søndag kl. 10.30 i Førslev kirke.
Jeg syntes nu her lugter lidt brændt, mon kagen er brændt på?……..
Kom og vær med, det plejer at være hyggeligt.
Sandkagedejen før den kommer i ovnen på brændekomfuret
Sandkage dejen blev god, men mon også bagningen gik som den skulle?? Kom ogse ved selvsyn om det lykkedes mig at bage kagerne korrekt.
Sandkagedejen er en opskrift fra min mands mormors kogebog, så den er ikke helt ny længere.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere