Kåldolmere

af mar 13, 2018Madopskrifter0 Kommentarer

Når du laver kåldolmere kan det godt være lidt svært at få bladene af hvidkålshovedet. Derfor kan du lægge hovedet i en gryde kogende vand nogle minutter. Det gør at bladene bliver bløde om mere medgørlige.
Når jeg skal lave mange kålddolmere ligger jeg hovedet i kogende vand tager det op og piller de blade af som er blevet bløde. Ligger hovedet i vandet igen og tager op og piller af. Sådan bliver jeg ved til alle bladene er pillet af.
Nu ligger jeg dem til afkøling og derefter kommes farsen i og pakkes.
Dolmerne koges herefter i spil kogende vand.

Jeg servere kartofler, bagte rodfrugter, salat og smør til

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere