Madplan for uge 11

af mar 12, 2018Madopskrifter0 Kommentarer

Nogel af mine læsere har sendt mig mails om jeg ikke ville være rar at sætte min madplan på bloggen. Og der er da ikke noget jeg hellere vil,  så her er den første madplan til jer fra mig. Værsgo!
Hvis du brænder inde med noget du gerne vil mig, så skriv endelig en mail eller en kommentar under indlægget, så svare jeg gerne på det.

OBS:
Vi skal have skinke på fredag. Den koger jeg så fredag, og tager nogle skiver fra, for at skære dem i strimler. Strimler bruger jeg lørdag hvor vi skal have Pizza.
Det er langt billigere at koge en skinke og skære i strimler, end det er at købe skinkestrimler.
Læg mærke til kiloprisen på de 2 varer næste gang du handler.

Og så lige et BON APPETIT

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere