madplan for uge 12

af mar 18, 2018Madopskrifter0 Kommentarer

Nogel af mine læsere har sendt mig mails, hvor i de spørger om ikke jeg kan ligge madplanen ind nogle dag før ugen starter.
Og jo deet vil jeg hjertens gerne.
Da jeg laver planen om torsdagen kan jeg forsøge at ligge den i den samme dag.
Her har du den for uge 12
Og tusind tak til jer der læser min blog og madplan.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere