Gule ærter

af mar 31, 2018Madopskrifter0 Kommentarer

Forleden dag kogte jeg nogle ben, så vi kunne få suppe. Men noget af suppevisken tog jeg fra fordi jeg havde planlagt at vi skulle have gule ærter senere på ugen, altså i går.
De porre jeg havde brugt til suppen, tog jeg det bedste på toppene og snittede fint til og kom det i suppevisken jeg skulle bruge til de guleærter.
Sådan får man brugt meget af maden op, så der ikke går så meget til spilde.
De gule ærter smagte godt.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere