madplan for uge 15

af apr 4, 2018Madopskrifter2 Kommentarer

Madplan for uge 15
Mandag: rester
Tirsdag: grønkålsuppe med flutes
Onsdag: kylling i karry med ris
Torsdag: rester og brød
Fredag: stegt sild med kartofler, salat og smørsovs
Lørdag: tarpas
Søndag: risengrød (sebastian har bestemt og husmoderen er ikke at finde i huset. Det er dagen for foredrag)
Med ret til ændringer af husmoderen

2 Kommentarer

 1. Anonym

  Kære Berit. Jeg har længe fulgt din blog og ladet mig inspirere af dine madplaner. Du gør det så godt. Jeg ser altid frem til dine madplaner, da det giver mig mindre stress i hverdagen. Min mand og jeg er så glade for dem. Vi får virkelig udnyttet alle vores rester – og det er fantastisk.
  Det er en fornøjelse at følge dig og du er så inspirerende for mig. Jeg læste for nylig en artikel om dig, hvor du nævner at du har arbejdet som model. Du virker som en stærk kvinde, der har mod på livet og samtidig har prøvet en masse. Arbejder du stadig som model? Jeg får nemlig selv med nogle tanker om at prøve dette af, så måske du kan hjælpe mig med nogle råd. Jeg er jo lidt oppe i årene, men det kunne da være sjovt at prøve at få taget nogle billeder.
  Jeg vil smutte igen. Kan du have en rigtig god dag.
  De bedste hilsner fra en kæmpe fan.

  Svar
 2. Anonym

  Jeg er ikke enig med ovenstående kommentar. Jeg synes det er utrolig uinspirerende at se på en madplan der hver anden dag indeholder rester eller brød med pålæg. Hilsen Elsebeth
  PS hvis du har gået i den gamle skole, burde du vide, at det er uhøfligt at omtale sig selv i 3. person, ja det er ikke for at genere. god dag

  Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere