Når mor er sat ud af spillet

af dec 18, 2017Familieliv0 Kommentarer

I de forgangne uger har vi, i vores familie, været præget af sygdom, og det giver altså nogle små problemer, for hvem skal gøre de daglige gøremål? Det bliver somregel mig der trækker det korte strå.
Hos os er det vel nærmest en katastrofe når mor er sat ud af spillet. Mon ikke det er sådan i langt de fleste hjem? Det tror jeg det er.

Og til lige præcis i den situation har jeg altid lidt nemt i fryseren, for af skade bliver man klog.

Herunder ser du en lidt sjov gastronomisk sammensætning af mad, men det var nemt og rullestegen var en jeg havde i fryseren. Den skulle bare tøs op og så i ovnen.
Til rullestegen fik vi  3 stykker hjemmebagt ristet rugbrød med spejleæg, og rødkålssalat med mandariner og nødder tilovers fra dagen i forvejen.
Dressingen havde jeg rårt af lidt creme fraishe gurkemaje og tørret ramsløg (ramsløgene havde jeg plukket og tørret i sommers.
Den dressing er fantastisk god til æg, så er også god på en æggemad

Det hele kom jeg på 3 tallerkner og vupti så var der mad.

Vi blev mætte og det var jo det vigtigste.
Nu hvor vi alle igen er friske, er det tid til at samle sammen i fryseren igen. Så vi er helt klar til næte gang vi lægger os.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere