Mens vi venter

af dec 24, 2017Årets gang, Familieliv0 Kommentarer

Nu sænker julefreden sig over Land og by, og over Egegaarden. I køkkenet bliver der tragteret og duften af ande- og flæsketeg spreder sig lifligt i det lille hjem.

Vores yngste datter har snødt os og er kommet hjem før hun sagde hun ville fra Sydafrika (hun har været i Pilansburg Nationalpark for at studere giraffer for Zoologisk have i Købnehavn.).
Om lidt kommer mormors lille høne med sine forældre. Så er er alle vores børn samlet, og det er da den bedste julegave vi kan få.

I aften bliver vi 15, derfor skal vi have stegt 3 ænder og 1 nakkekam på 2.2 kg. Ænderne har gået på friland hele deres liv og har haft det godt. De er nærmest blevet kløet “bag ørerne”, og nusset om.
Derfor sætter vi tænderne i dem med med god samvittighed.

På Egegaarden er rollerne byttet noget om juleaftensdag. Den dag er det nemlig gårdejer Freddy nagly der står i køkkenet, jeg står for borddækningen og andre praktiske ting, og børnene pynter træet.
Det er en ret hyggelig dag som vi glæder os til hvert år.

På billederne ovenfor ser I vores julebord. Dugene og servietterne har jeg selv syet. De lyse servietter er af hør og er enormt lækre. Derfor har jeg netop besluttet at jeg vil sy flere af dem. På et tidspunkt havde jeg en dug af samme stof, men den gik desværre til på grund af mange pletter som jeg ikke kunne få af.
Men igen jeg kan jo bare sy en mere, så er det jo løst, det problem.

For nu vil jeg ønske alle mine læsere en god og velsignet jul.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere