1. søndag i advent på Egegaarden

af dec 4, 2017Årets gang, Familieliv0 Kommentarer

Traditionen tro kom alle vores børn, svigerbarn, barnebarn og nære relationer af familien (vi var 14 hoveder, og vi kunne have været mange flere da der var nogen der ikke kunne komme) til jule tam tam hos os i går.

Det er en tradition vi har holdt i hævd de sidste 30 år, og vores børn vil under ingen omstændigheder have at vi skal lave om på det.
I går var der dog en lille afvigelse fra de øvrige år, for det var nemlig vores svigersøns fødselsdag. Dette skulle naturligvis også fejres, så jeg havde lavet en æblekage og på opfordring fra fødselsdagsbarnet, havde jeg også bagt æbleskiver.

Når jeg bager æbleskiver kommer jeg en skive æble i dem. Det giver en dejlig frisk smag.

Programmet for denne dag ser således ud
Vi kører i skoven om formiddagen. I skoven samler vi ting til vores dekorationer som vi sidenhen skal lave.
Når vi kommer hjem får vi en let frokost, og så går vi i gang med dekorationerne. Unge som gamle er med.
Herunder ses vores kreationer.

vores adventskrans

I går var jo som beskrevet ovenfor lidt anderledes, så da vi havde lavet dekorationerne fik en tår kaffe og kage. Vi sang fødselsdagsang for vores svigersøn.
Jeg havde ind i mellem fået lavet risengrød og sat den i høkassen, så den var klar til spisning  sidst på eftermiddagen.

Da vi havde summet lidt efter kaffen og oprydningen, gik vi ombord i risengrøden, og den smagte herligt.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere