På julemarked

af dec 2, 2017Årets gang, Familieliv0 Kommentarer

I gamle dage tog men ofte på marked for at sælge sine hjemmelavet produkter. Derved tjente man lidt håndører til at kunne købe sig en høne, en ko eller måske en ny hest som kunne klare det hårde mark arbejde.
Når man tog på marked med sine produkter var det så afgjort et spørgsmål om overlevelse. Når vi i dag tager på marked, er det ikke så meget et spørgsmål om vores eksistensgrundlag, men mere fordi vi syntes det er sjovt og hyggeligt.

Egegaarden på julemarked

Sidste weekend deltog jeg om min datter på det lokale julemarked, som foregik i den lokale købmandsgård.
Vores købmandsgård er i sandhed en historisk flot bygning, som man også kan se på billedet. Det var de perfekte rammer for et julemarked.
Selv om vi bor i et lille samfund var der ca. 300 besøgende, hvilket jeg syntes var fantastisk flot. De ildsjæle som har stået for arrangementet skal virkelig have husmoderens skulderklap for det store arbejde.
Egegården komme igen til næste år.
Jeg havde, i egegårdens bod, lidt med af min søsters og mine hjemmelavet klude, bordskånere, viskestykker, håndklæder og forklæder.

Nisser var der minsandten også

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere