Nakkefilet, et godt stykke kød

af nov 25, 2017Madopskrifter0 Kommentarer

Som mange af jer godt ved så er jeg mest til øko-kød og dyrevelfærd, men jeg faldt nu alligevel for dette tilbud hos min købmand.
Jeg ved ikke om jeg kan bruge den undskyldning at jeg heller ikke går ind for madspild, men for at dulme min dårlige samvittighed lidt, gør jeg det i det her tilfælde.
Håber ikke I tænker dårligt om mig af den grund.

En nakkefilet kan man bruge til mange ting, i sær her op til jul.
Her er lidt ideer til hvad en sådan karl kan bruges til.

Fyldte koteletter, skær koteletterne i 2 cm. tykkelse, så er der plads til at du kan fylde grøntsager i.
Koteletter, almindelige
Småkød og bruges til kødsovs
Skæres op og males til fars hvorefter den kan bruges til frikadeller
Steges som en nakkefilet
Eller den kan steges som flæskstegt stegt som vildt.

Jeg vil i senere indlæg komme med mine opskrifter til de ovenfor nævnte punkter.

Jeg vil sige at her er der mange muligheder for flere måltider, og så få små penge.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere