Vi gør klar til efteåret

af aug 4, 2017Årets gang, Strik0 Kommentarer

Nu går sommeren på hæld, og efteråret er ved at melde sin ankomst.
Sommeren i år har i den grad levet op til visen “Danmark nu blunder den lyse nat”. Til dem af jer der ikke kender visen kan du se et vers sidst i indlægget, og du vil forstå hvad jeg mener.

Husmoderen har sendt det ene barn til sydafrika for at studere giraffer, men her på gården er alt ved det gamle, og hverdagen er ved at melde sig igen.
Nogen har holdt ferie og har været ude at rejse, mens andre har valgt at være hjemme, som vi

Mellem arbejdet har jeg haft lidttid til at strikke. Jeg har fået strikket mange strømper til familien og det er da også blevet til en swearter til barnebarnet Minna Rosa.
Minna Rosa er helt vild med dukkefilmen “Lille røde traktor”, og ja kort sagt så er hun bidt af en gal traktor. Jeg tror omtrandt at det var det første ord hun kunne sige.
Ingen kan køre i traktor her på gården uden hun er med, sådan er det BUM.

Jeg har desværre ikke fået taget et billede af sweateren efter den er blevet færdig, og nu er den gået ud for at sove sammen med bamsen Bulder og Minna Rosa.

Hvad vi ellers har fået tiden til er gå med? jo ser du her er en liste og lidt billeder fra vores “sommerprojekter”, og ja nogen projekter vil strække sig over vinteren og måske helt hen på foråret og sommer næste år. Det kommer lidt an på økonomien.

Vers 5
Køer og heste og får på græs
hen over brede agre,
åbne lader for fulde læs,
sejl, som stryger om klint og næs,
byger, som går og kommer,-
det er den danske sommer

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere