Dyrk dine egne afgrøder og spar penge

af aug 1, 2017Årets gang, Have, Husholdning0 Kommentarer

Som et led i det at skulle leve for 1 indtægt, har vi valgt at dyrke vores egne grøntsager.
Derved spare vi penge, vi får motion, vi ved hvad vi kommer i munden, og vi begrænser CO2 udslippet (vores grøntsager skal ikke fragtes).
De grøntsager man selv hardyrket smager altså bare bedre end de man køber.

Det kan ved simpel metoder lade sig gøre at opbevare grøntsagerne vinteren over hvis blot de ligger mørkt og frostfrit. De skal dog tilses i ny og næ for at frasorterer de dårlige.

Frugt skal ligges i trækasser og må IKKE være i berøring med stødte frugt. Hvis en frugt er blevet stødt skal den helst anvendes med det samme. Hvis blot der er én frugt der er stødt kan den “smidte” de andre så de hurtigt går i forrødnelse.

Hvis ikke man har lært at holde have, så er det utroligt nemt at skaffe sig viden og lærer det. Der findes mange sider på nettet hvor man kan søge viden, og få svar på de spørgsmål der dukker op.

Jeg håber dette indlæg kan hjælpe jer der har spurgt ind til hvordan man bærer sig ad med at leve for 1 indtægt.

Der er flere råd på beding, så følg blot med på bloggen. Det lønner sig måske.
God sensommer til jer alle her fra husmoderen.

Her er det kål, der dyrkes i køkkenhaven.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere