Min gå- i-gården-trøje

af aug 31, 2017Strik0 Kommentarer

Når man bor på en gård som vores, og lever som vi gør, skal jeg ofte igennem vinteren et smut i ud. Der skal hentes brænde ind, der skal åbnes for høns, der skal samles æg ind, der skal hænges tøj op og tages tøj ned og så skal der ryddes op efter vores hunde i gårdspladsen. Ja jeg kunne blive ved med at finde på ting jeg lige skal.
Det er,med andre ord, mange gange i løbet af en dag jeg skal et hurtigt smut ud.
Derfor er jeg nu igang med at strikke en trøje jeg lige kan tage på når jeg skal ud.

Se den her.

Mønstret er Marius-genser (gammelt norsk mønster). Trøjen skal klippes op foran, hvorefter jeg strikker en kant på med knaphuller. Jeg tror jeg finder nogle knapper i mine gemmer, for at få brugt noget af det jeg har i forvejen.
Da knapper er meget dyre, hører jeg til dem som klipper knapper af gammelt brugt tøj. De kan så udemærket bruges igen et andet sted.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere