I regn og slud posten skal ud

af maj 5, 2017Familieliv0 Kommentarer

I regn og slud posten skal ud. Sådan lød i det engang i en julekalender, tror det var julerupfærgeby, men sådan er det desværre ikke længere.
Post Danmark er blevet til post nord, og post nord har i Danmark en meget dårlig økonmi og omtale. Post nord formår ikke at bringe brevene ud som de bør, selv om man som kunde betaler i dyre domme for at få bragt et brev ud, kan man ikke regne med at modtageren nogensinde får det.
Min svigerinde har de samme oplevelser og derfor kom hun forbi med en blomst til os, som svar på en invitation til vores søns konfirmation. En skriftlig invitation kræver jo som bekendt et skriftligt svar, ihvertilfald jf. Emma Gad.

 Det er altid dejligt med besøg, det er vi meget glade for her på gården. Og hvor var det godt jeg lige havde lidt kringle til kaffen.

Invitationerne til knægtens store dag blev skrevet og sendt ud i godt tid, men ved et tilfælde fandt jeg ud af at det ikke var alle der havde modtaget brevet. Det skuffede mig meget, og jeg måtte begynde at sende sms´er ud til alle om de vigtigste invormationer om dagen og at jeg beklagede at det ikke var alle der havde fået en invitation.

NEJ må jeg så få det gode postdanmark tilbage som det var i gamle dage. Tilbage til hvor alting fungerede som det skulle. TAK

Hilsen en gammeldags modernet husmoder

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere