Besøg på hotel Kirstine

af apr 30, 2017Familieliv0 Kommentarer

Husmoderen har haft meget travlt her på det sidste og derfor gik flottede vi os og gik på restaurent den anden dag.
Jeg har det altid som om at jeg bruger unødige penge når vi spiser ude. Det gør vi jo egentlig også, og det er ikke noget man skal gøre for tit når man lever for 1 indtægt.
Men vi var altså ude og spise på hotel Kirstine og det var jo en fantastisk god oplevelse. Det eneste jeg manglede var vores ældste datter vores svigersøn og mormors lille høne Minna Rosa.

Hvis du kommer i nærheden af Næstved kan vi kun anbefale at du aflægger et visit på det gamle hotel. Det er så fantastisk god mad, som er lavet af de bedste råvarer (det ved jeg noget om). Deres betjening er helt i top. Ja servicen hele vejen rundt er eminent.
Dem vi kender som har overnattet der fortæller, at de har sovet så godt i deres eksklusive senge fra HESTENS, og at deres morgenmad er over alt forventning.

Personalet er virkelig godt forberedt og er absolut ikke humørforladt. Jeg siger jer at tjeneren lavede sjov med os og tog gas på vores børn. Det var så morsomt.
Værtsparret kommer gerne forbi og hilser på alle gæsterne, hvis de altså er hjemme. De viser i den grad interesse for deres gæster og er altid god for en snak.

Her lidt billeder fra hotellet.

En yderst professionel kok.

Buffeen

Et blik ind i biblioteket

absolut et besøg værd og de er ikke dyrer end andre restaurenter, så kig ind og få en snak med personalet. De har altid tid til deres gæster.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere