Nye piger på gården

af apr 9, 2017Familieliv0 Kommentarer

Som et led i vores jagt på det simple og sparsommelige liv har vi nu fået 7 nye dejlige piger på gården. De er brune, de er smæk fyldt med fjer og så giver de os både æg og kød.
Der nu ikke noget som en god suppehøne, og så endda en man selv har gået og fedet på. Til dem af jer der så sidder og siger “Hvem skal hugge hovedet af?”, er svaret  “Det skal jeg”, når den tid kommer.

her ser du så pigerne og i kan tro de er gode æglæggere,

Der er ikke noget der er mere afstressende end at se på høns.

Pigernes boggen og gokken  får mig straks tilbage til min farmor og farfars gård på Falster. Der var ikke noget bedre end at sidde og hører på hønsene og være med til at samle æg.
Vores plan er at de skal have en anden og større hønsegård i løbet af sommeren, også fordi vi gerne vil have flere høns end de 7 vi har nu.
Det nye hønsehus skal bygges op med et ordentlig fundament og med de foreskrevneregler der er for meget plads hver enkelt høne kræver.
Men tro mig de her piger de har det så godt og vi elsker at se på dem. Vores barnebarn nyder at samle æg og røre ved dem, men hun skal lære at de også er mad.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere