Vores formiddag

af mar 23, 2017Familieliv0 Kommentarer

Vi manglede leverpostej i fryseren, så derfor måtte Minna Rosa og mormor i gang med at lave leverpostej.

Minna Rosa i fuld sving med leveren og løg

Mens vi kørte lever, ansjoser, fedt og løg igennem maskinen havde vi sat jordbær over blusset, sådan at vi kunne lave lidt jordbærgrød også.
Nu sover den lille til middag, og når hun vågner skal vi lige have lidt frugt/mad, så går turen ellers til købmanden. Det er vores handledag i dag, og der skal købes meget for vi skal hold fødselsdag for morfaren på lørdag. Vi er næsten sikker på at de fleste gæster bliver og spiser til aftens (meawden (falstrinsk og betyder aftensmad)).
I morgen skal der bages brød og boller. 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere