Skal i byen

af mar 22, 2017Familieliv0 Kommentarer

I eftermiddag drager jeg afsted mod Roskilde, da jeg skal til møde med biskop Peter Fischer-Møller. Derfor jeg har og mit barnebarn haft travlt i formiddag med at tilberede middagen så den er lige til at varme for min mand og søn, når de skal til at spise.
Her ser du hvad de skal indtage

Min mand og søn kan så udemærket godt finde ud af at lave mand selv, men jeg syntes ikke det er i orden at de skal stå med det når de har været afsted hele dagen. Og da slet ikke når jeg har haft hele formiddagen til det.
Nu skal kartofler og frikadeller bare lunes i ovnen. Nemt og lige til.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Denne side bruger cookies. Naturligvis bagt på brændekomfur, og med kærlighed. Ønsker De ikke dette kan De fravælge det, men bemærk at De derved også fravælger en dejlig kop kaffe, lavet på Madam Blå til at skylle den ned med. ;-) De kan læse mere om hvad vi bruger cookies til, ved at følge linket, men vi lover at vi nok skal passe godt på Deres personlige oplysninger, samt behandle dem fortroligt.   Læs mere